Dom S, zaključna gradbena dela, d.o.o.  
     
 
 
 
 
 
CENIK   GALERIJA   VPRAŠANJA   KONTAKT  
 
 
 
 

FASADA - vprašanja

 
 
Strojni ometi

FASADNI SISTEMI - vpašanja

1. Kakšno vrsto in debelino izolacije priporočate pri novogradnjah?
- Dosedanje izkušnje kažejo, da je najbolj smotrna izbira pri novogradnjah grafiten stiropor debeline 12 cm, kar je približen ekvivalent 15 cm navadnega stiroporja, s tem da ga ni potrebno sidrati, kar pomeni prihranek.

2. Kako nam lahko pomagate pri izbiri barvnih kombinacij in rasporeditev barv po hiši?
- V ta namen imamo strokovnjake, ki vam svetujejo tako glede barvnih kombinacij kot tudi rasporeditev barv po določenih segmentih hiše. Za vas izdelamo tudi računalniško obdelavo hiše, ki da tisti pravi občutek, kako bo končni izdelek izgledal.

3. Kako izbrati odtenek zaključnega sloja?
- Odtenek se izbere iz t.i. barvne karte. Ker na majhnem kosu papirja odtenek vendarle izgleda malce drugače kot dejansko v "živo", naredimo pred končnim naročilom še vzorce s pravim zaključnim slojem. Tak sistem dela omogoča, da ne prihaja do odstopanj in da dobite točno tisti odtenek barve, ki ste si ga želeli.

4. Kako je z zaščito oken in vrat?
- Okna zaščitimo mi, v ta namen pa uporabljamo t.i. zaščitno dilatacijske letvice in PVC folijo, ki okno zaščiti po vsej njegovi površini. Enako velja za vrata.

5. Izdelujete tudi fabjone in na kakšen način?
- Da, in sicer na pločevinaste profile in vijačenjem stirodur plošč, ki jih v nadaljevanju armiramo s fasadno mrežico in lepilom ter nanesemo zaključni sloj.

 

Fasade
Estrihi
 
 
 
  Spletna stran je last podjetja Dom S d.o.o.. Njena vsebina je avtorsko zaščitena, zato je kopiranje vsebine brez odobritve lastnika prepovedana!