Dom S, zaključna gradbena dela, d.o.o.  
     
 
 
 
 
 
CENIK   GALERIJA   VPRAŠANJA   KONTAKT  
 
 
 
 

HIDROIZOLACIJA

 
 
Strojni ometi

Kratko o hidroizolacijah

Hidroizolacija predstavlja bariero za prehod vlage v notranjost hiše. Izvajamo tako klasicne hidroizolacije kot tudi specialne premaze priznanih proizvajalcev gradbenih materalov.

Ena od najpomembnejsih zadev pri gradnji je kvalitetna zascita objekta pred vdori vode, saj lahko v nasprotnem primeru ta pricne pronicati in zastajati v obliki mokrih madezev, ki vodijo do pojavljanja gob in nadlezne plesni. Hidroizolacija je tisti gradbeni element, ki vse nasteto prepreci, saj je njena naloga trajna zascita objekt, balkonov, teras, kleti, temeljev in ravnih streh pred vplivi meteorne vode in vse vlage, ki prihaja iz zemlje. Hidroizolacija je narejena iz poliuretana - materiala, ki je v popolnosti odporen pred vodo in vremenskimi vplivi in zato zagotavlja najbolj optimalno resitev, predvsem tudi zato, ker pri polaganju materiala ni narejenih nobenih stikov, sivov ali drugih prekinitev, ki so obicajno najsibkejsi cleni v tovrstni zasciti. Polaganje namrec poteka tako, da se povrsino popolnoma ocisti vseh prasnih delcev in drugega materiala, izravnano in ocisceno povrscino pa premazemo z plastjo temeljnega premaza, ki ji sledita dve plast poliuretana.
Fasade
Estrihi
 
 
 
  Spletna stran je last podjetja Dom S d.o.o.. Njena vsebina je avtorsko zaščitena, zato je kopiranje vsebine brez odobritve lastnika prepovedana!